Actie examenvlaggen

Uren, zwoegen, zweten en nagelbijten. Dit jaar doen bijna 700 CSG-leerlingen examen. De één fietst er doorheen, de ander moet er wat meer moeite voor doen. Hoe dan ook een enorm spannende tijd voor leerlingen, ouders en docenten!

Op 10 juni krijgen de eerste leerlingen te horen of ze geslaagd zijn. Hun middelbare schooltijd zit er dan ein-de-lijk op. En dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Iedereen mag weten dat ze geslaagd zijn!

Daarom hebben we een allerlaatste challenge voor de leerlingen bedacht en daar kunnen ze nog een prijs mee winnen ook!

De vlag mag uit!
Alle geslaagde leerlingen van CSG Augustinus, CSG Kluiverboom, CSG Selion en CSG Wessel Gansfort ontvangen een examenvlag van hun eigen school. We hebben hen uitgedaagd de meest gekke, grappige, stoere of schattige foto van zichzelf met de vlag te maken. Deze posten ze vervolgens op Instagram met gebruik van de hashtag #CSGgeslaagd. De vier meest originele foto’s worden beloond met een bioscoopbon t.w.v. €25,-!

Álle geslaagde leerlingen van de CSG doen dus mee met de challenge. The game is on!

Wanneer loopt de actie?
Leerlingen kunnen hun foto posten vanaf donderdag 10 juni tot vrijdag 9 juli 2021.

Belangrijk voor deelnemers: Foto’s van privé-Instagramprofielen zijn niet zichtbaar voor ons. Heb je een privé-profiel? Dat respecteren we. Natuurlijk kun je gewoon meedoen aan de challenge, maar dan via Teams! Stuur je foto via Teams naar Marcella Huls (medewerker PR en communicatie), o.v.v. actie examenvlaggen, vermeld ook je naam en school. Dan maak je nog steeds kans op de prijs!


And the winner is…

Op woensdag 14 juli maken we de winnaars bekend op deze pagina én op Instagram. De vier winnaars worden vooraf benaderd door iemand van school. Hieronder staan de links naar de Instagrampagina’s van de scholen:

CSG Augustinus >>

CSG Kluiverboom >>

CSG Selion >>

CSG Wessel Gansfort >>


Waar kan ik de foto’s bekijken?

Klik op de link hieronder om de foto’s te bekijken. Of ga naar Instagram en typ in de zoekbalk #CSGgeslaagd.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.