Ron Benjamins nieuwe directeur-bestuurder

Ron Benjamins is met ingang van schooljaar 2021-2022 de nieuwe directeur-bestuurder van de CSG. De Raad van Toezicht benoemde hem per 1 augustus als opvolger van Nol Benders.

Ron is 54 jaar en woont in de stad Groningen. Als interim-bestuurder en senior adviseur heeft hij ruime ervaring opgedaan met het leiden en begeleiden van onderwijsorganisaties. Momenteel is hij werkzaam bij B&T, een te Amsterdam gevestigd bureau dat zich bezighoudt met interim-management en advies, gericht op het onderwijs.

Johan Lindemulder, voorzitter van de Raad van Toezicht, laat weten dat Nol heeft besloten zijn dienstverband bij de CSG na zeven mooie jaren te beëindigen. “In deze periode heeft hij onze scholengemeenschap op kundige en plezierige wijze geleid. Gestart vanuit een situatie waarin zowel onderwijs- als bedrijfsresultaten sterk onder druk stonden, heeft hij het proces gestuurd dat leidde tot het instituut dat de CSG vandaag is: een prachtige scholengemeenschap met vier zelfstandige vestigingen met een eigen karakter, verbonden door de gemeenschappelijke CSG-waarden en identiteit, die kan bogen op solide onderwijs en dito bedrijfsresultaten”

De Raad van Toezicht is bijzonder verheugd met de benoeming. “We spreken het vertrouwen uit dat deze benoeming bijdraagt aan de stabiele en stevige positie die de CSG met haar vier scholen in het Groninger onderwijsland inneemt. We wensen Ron veel succes en bijzonder veel plezier in de nieuwe functie ”, aldus Lindemulder.

Later in het jaar zullen we afscheid nemen van Nol Benders op een wijze die past bij zijn persoonlijkheid en recht doet aan zijn grote verdiensten voor de CSG.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.