Geen onderwijs tot en met 6 april

In lijn met het landelijke beleid is op 15 maart besloten dat er vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april geen onderwijs wordt gegeven op alle scholen van CSG, VCOG en Openbaar Onderwijs Groningen. Voor elke school wordt onderzocht hoe het onderwijs op afstand zo goed mogelijk vorm kan krijgen.

Vanuit de scholen is er steeds ingezet om het onderwijs op school door te laten gaan, zolang dit op een veilige verantwoorde manier georganiseerd kon worden. De gezondheid van leerlingen, medewerkers en hun familiekring staat voorop in het besluit tot deze verdere maatregelen. De onderwijsorganisaties willen er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, onrust weg te nemen en duidelijkheid te beiden in de regio.

Ouders en medewerkers zijn vanuit het bestuur en de schoolleiding op de hoogte gebracht en gehouden met informatie en instructie.


Liveblog

Samen met onderwijs- en kinderopvangorganisaties OOG, VCOG en SKSG is een liveblog ontwikkeld, hier wordt regelmatig een update geplaatst.

 

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.