Scholenmarkt Groningen

Scholenmarkt

 

De Scholenmarkt is een mooie kans om je alvast te oriënteren op je vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Ook dit jaar hebben alle scholen voor voortgezet onderwijs in de stad Groningen en Ommelanden hun krachten gebundeld en kan je samen met je ouder(s) en/of verzorger(s) de scholenmarkt bezoeken op maandag 8 november of dinsdag 9 november in de Euroborg in Groningen.

 

Aanpassingen in verband met nieuwe coronarichtlijnen

 

Vanwege de aangescherpte coronaregels treft de Scholenmarkt een aantal maatregelen om een veilig bezoek mogelijk te maken.

 

Inschrijven voor tijdssloten

Wil je de Scholenmarkt bezoeken? Schrijf je dan in voor één tijdsslot van van 30 minuten via de website van scholenmarktgroningen.nl. Dit jaar kunnen alleen leerlingen van groep 8 en één ouder/verzorger zich inschrijven voor een tijdsslot. Een inschrijving geldt voor één leerling met één ouder/verzorger.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder moet bij de ingang een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs kunnen laten zien. Vanaf 6 november is het coronatoegangsbewijs verplicht voor doorstroomlocaties zoals de Scholenmarkt.

Geef elkaar de ruimte

De organisatie van de Scholenmarkt vraag bezoekers rekening met elkaar te houden. Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand en geef elkaar de ruimte. Daarnaast is het van belang dat aanwezigen de basisregels volgen.

 

Online kennismaken

 

Als aanvulling op de scholenmarkt in de Euroborg worden er op onze scholen ook online kennismakingssessies georganiseerd. Tijdens deze sessies vertellen voorlichters en leerlingen meer over hun school en beantwoorden ze al jouw vragen. Aanmelden voor de online kennismakingssessies kan op de website van Scholenmarkt  of via onderstaande links.  Je kan je, met je ouders, inschrijven voor meerdere sessies van van de verschillende scholen.

 

Klik hier voor de online kennismakkingssessies van CSG Wessel Gansfort 

Klik hier voor de online kennismakkingssessies van CSG Augustinus

Klik hier voor de online kennismakkingssessies van CSG Kluiverboom

Klik hier voor de online kennismakkingssessies van CSG Selion

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.